Junior Tennis

Juniortræning foregår udendørs onsdage kl. 16.30 - 18.00
og vi forsøger at finde en træner til torsdage eller lørdage indendørs i vintersæsonen.

Juniortræning varetages pt. af formand Erik Ditlev, indtil vi får fat i en ny fast træner.
Der undervises under det internationale anerkendte Play & Stay træningskoncept, hvor boldens hårdhed tilpasses den enkelte spillers niveauv(rød,orange eller grøn bold).

Vi vægter sjov og underholdende træning, socialt samvær og events med turneringer (for dem som har lyst) og tilbyder gratis tennistræning til alle juniores.

Der er mulighed for at låne en tennisketsjer hvis du er medlem af Møn Tennisklub.

Mød op til Junior Træningsstart onsdage kl. 16.30 på tennisanlægget i Stege. Her vil træneren tage godt imod Jer. I vil komme til at spille en masse tennis og få det rigtig sjovt både med de andre børn som møder frem.

Børneattest :

I Møn Tennisklub opfylder alle trænere kravet om Børneattesten.