Junior Tennis

Tennisskole i uge 27

I samarbejde med Vordingborg Tennisklub holder vi Tennisskole i uge 27 fra d. 29 juni - 2. juli 2020.
Alle dage fra kl. 10 - 15.

Sommerskolen er for alle fra 8-16 år - uanset tenniserfaring.

På en DGI Tennisskole er der garanti for:
Masser af tennis, Sjove og spændende lege. Udfordringer på forskellige niveauer. Chance for at møde nye venner
Tenniskampe. En aktiv ferie.

Læs mere og tilmeld dig

Aktuelt, juni 2020

Juniortræning er udsat foreløbigt til vi har fundet en træner. Vi starter op, så snart vi har fundet en træner.

Send en mail til info@moentennisklub.dk om at du ønsker juiortræning, evt. inkl. dit mobilnummer, så sender vi dig en mail eller sms, så snart vi ved hvornår juniortræning starter op.

--

Der undervises under det internationale anerkendte Play & Stay træningskoncept, hvor boldens hårdhed tilpasses den enkelte spillers niveauv(rød,orange eller grøn bold).

Vi vægter sjov og underholdende træning, socialt samvær og events med turneringer (for dem som har lyst) og tilbyder gratis tennistræning til alle juniorer.

Der er mulighed for at låne en tennisketsjer hvis du er medlem af Møn Tennisklub.

I vil komme til at spille en masse tennis og få det rigtig sjovt både med de andre børn som møder frem.

Børneattest :

I Møn Tennisklub opfylder alle trænere kravet om Børneattesten.